Vouwwagen van combi camp

Geniet van een unieke camperreis met Travelworld

Het is weer volop zomer en voor veel Nederlanders betekent dat zij hun vakantie voor de boeg hebben. Waar gaat de reis naartoe dit jaar? Een lekker resort op een warm Grieks eiland? Een feestvakantie in het aangename Mallorca? Een citytrip naar Londen? Of wordt het weer die mooie camping in het zuiden van Europa? Misschien heb je de bestemming nog niet gekozen, maar het is algemeen bekend dat Nederlanders zich gemiddeld zo’n 1200 kilometer zuidelijker bevinden in de zomer. Kamperen is voor velen ultiem genieten. Ga jij het liefst met de tent of met de caravan? Of huur jij liever een huisje? Of wat dacht je van een camperreis?

De voordelen van een camperreis

Een camper biedt veel ruimte en is een stuk luxer dan een tent. Het mooie van een camper dat het je auto en slaapplek in één is! Het is een uitstekende optie als je gaat kamperen, zeker met bijvoorbeeld je familie. Met meer dan 2 mensen heb je vaak veel spullen mee op reis. Die spullen kun je makkelijk kwijt in je camper. En omdat je geen hele tent mee hebt, heb je meer ruimte in de camper zelf om belangrijke spullen mee op reis te nemen. Zit het weer even niet mee? Trek je dan gewoon even terug in de camper met een lekker kopje thee of glaasje wijn en kijk een film of speel een spelletje.

Ga voor een compleet verzorgde camperreis

Misschien heb je helemaal geen camper en wil je die ook niet aanschaffen. Dat kunnen we ons goed voorstellen, maar daarvoor hebben wij de oplossing! Met de camperreizen van Travelworld kun jij genieten van een op maat gemaakte reis, zónder zelf een camper te hoeven aanschaffen. Travelworld zorgt voor de juiste camper, passend bij jouw reis en bestemming. Daarnaast hoef je ook nog eens niet na te denken over de reis zelf, die wordt volledig voor je gepland (gebaseerd op jouw wensen en behoeften natuurlijk)! Nog een voordeel? Met zo’n camperreis ga je niet de ‘standaard’ plekken af, maar bezoek je de meeste unieke plekken in Afrika, Azië, Australië en meer!

Posts created 36

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven