Wat kun je doen als je geen baardgroei hebt? 

Het laten groeien van je baard is erg ingewikkeld en vereist heel wat toewijding. Het zal een hoop tijd en moeite kosten om een mooie volle baard te krijgen. Sommige mensen hebben een stuk minder baardgroei dan anderen. Als je geen baardgroei hebt, zijn er een paar dingen die je kunt doen om een mooie baard te krijgen. Het kan misschien even duren, maar het is het wachten vaak meer dan waard. 

 

Het gebruiken van biotine supplementen

Als je geen baardgroei hebt kun je het overwegen om biotine te slikken. Deze supplementen staan ook wel bekend als vitamine B8 of vitamine H. Deze vitamines helpen je om een snellere haargroei te creëren en zorgen ervoor dat je een normale huid behoudt. Voor deze oplossing zul je al wel wat haar moeten hebben op je kin. Het zal er voornamelijk voor zorgen dat je haren gezonder groeien en de haren dikker worden met meer volume. 

 

Kies voor een haartransplantatie 

Je zult er misschien niet direct aan denken, maar tegenwoordig is het mogelijk om een haartransplantatie te regelen voor je baard. Een baardtransplantatie houdt in dat er haar uit je hoofd wordt gehaald die vervolgens op een andere plek zal worden ingebracht. Een dokter kan dit doen door je te opereren. Gedurende de operatie zal je hoofdhuid verdoofd worden zodat je er minder van merkt. De meeste mensen ervaren het echter alsnog als erg pijnlijk. Er zal bij de meest gebruikelijke methode een lapje van je hoofdhuid worden weggesneden om het ergens anders te kunnen implanteren. Het kost in Nederland vaak veel geld, wel is dit afhankelijk van de haarkliniek. Na de eerste transplantaties zal eerst je haar uitvallen om vervolgens na enkele maanden terug te groeien. Je zult er dus even voor moeten wachten, maar dus ook zonder eigen baardgroei baardgroei kun je tegenwoordig dus een mooie volle baard krijgen. 

 

Verschillen tussen verschillende haarklinieken

Als je van plan bent om een haarkliniek te bezoeken, is het belangrijk om je hier eerst in te verdiepen. In een hoop verschillende landen kun je je haartransplantatie laten doen. Het ene land is er echter een stuk verder in verdiept dan de ander. Zo kun je een haartransplantatie Istanbul Turkije voor een lage prijs krijgen terwijl het relatief een erg hoge kwaliteit is. Turkije is één van de voorlopers als het gaat om transplantaties. Daarnaast zijn er in Turkije een stuk lagere loonkosten voor de haarklinieken dan in Nederland. Je zult in Nederland bijna twee keer zo veel kwijt zijn voor een baard implantatie als in Turkije. Daarom zijn er een hoop mensen die vanaf over de hele wereld naar landen als Turkije vliegen voor dit soort operatie. Verder hebben ze hier de laatste technologieën en de beste apparatuur.

 

Berichten gemaakt 59

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven