Tips voor kerstpakketten

Het is eind november en dat betekent dat het jaar alweer bijna voorbij is. Maar niet voordat we kerst gevierd hebben. Want daar zijn de meesten wel aan toe naar een vrij moeizaam jaar. Dankzij de corona pandemie is het voor vele ondernemers een lastig jaar geweest. Voor de omzetten waren het onzekere tijden, gaan consumenten minder afnemen? Of juist meer? En kan ik nog wel al mijn diensten of producten aanbieden? Allemaal vragen die dit jaar voor de ondernemers op het lijstje stonden. 

Maar ook voor de medewerker is het een minder leuk jaar geweest. Zeker zijn van een baan zat er niet bij en sommigen hebben misschien wel uren of salaris in moeten leveren. Toch hebben jouw medewerkers door deze barre tijden jouw en het bedrijf bijgestaan en dit verdient tijdens de kerst wel een extra leuk kerstpakket. In deze blog geef ik tips voor het geven van een uitgebreid kerstpakket.

Online kopen

Tegenwoordig kun je alles online kopen, en zo ook kerstpakketten. Je kunt gemakkelijk bedrijven vinden die volledige kerstpakketten aanbieden en deze ook nog eens voor jouw versturen. Daarbij is het wel leuk om dit jaar te kijken naar een wat luxere uitvoering. Het personeel van jouw bedrijf heeft ook niet kunnen genieten van gezellige bedrijfsuitjes en daardoor kun je hiervoor vast wel wat budget vrij maken. 

Denk hierbij aan een kerstpakket met ook een apparaat zoals een bluetooth speaker of koptelefoon erin. Of een luxe fles wijn of champagne. De keuze van deze online aanbieders is reuze en daarom kan het soms wel wat lastiger zijn om een beslissing te maken. Daarom zou je ook 2 verschillende pakketten uit kunnen kiezen. 

Bijvoorbeeld een pakket voor de muziekliefhebbers en een pakket voor de wijnliefhebbers. Dan kunnen de medewerkers zelf de keuze maken. Zorg er hierbij wel voor dat ze dit vooraf doen en dat je nog niet verklapt wat de cadeaus zijn. Zo weet je hoeveel je van elk pakket moet bestellen en dat het spannend blijft.

Zelf samenstellen

Naast een kant en klaar kerstpakket bestellen kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze zelf samen te stellen. Op Vermeij.com kun je gemakkelijk geschenkverpakkingen bestellen om vervolgens met zelf gekochte cadeaus te vullen. 

Op deze manier koop je voor ieder wat persoonlijks en dit zal ongetwijfeld gewaardeerd worden door jouw personeel. Zeker als je hier nog een persoonlijke boodschap aan toevoegt. Zo laat je zien dat je de inzet van jouw medewerkers waardeert. Dat maakt hun kerst pas echt goed.

Berichten gemaakt 60

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven