Veilig en gemakkelijk lichte pakketten verzenden

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden in het verzenden van pakketten. Online kun je een frankeerlabel kopen, waarna je deze laat scannen bij een postpunt, het pakket afgeeft en deze verzonden zal worden. Zo kun je als particulier gemakkelijk een pakket versturen, maar is het voor bedrijven ook erg gemakkelijk gemaakt om grote hoeveelheden pakketten te frankeren en te versturen. Ook brievenbuspakketjes zijn de laatste tijd steeds populairder. Doordat we tegenwoordig bijna alles online kopen, zijn er ook vele kleine artikelen die bezorgd moeten worden. Deze pakketten worden in de brievenbus bezorgd, waar ook onderscheid in is te maken als brievenbuspakketje bij de verschillende postpunten. In dit blog vertellen we je hoe je als bedrijf nu het beste lichte pakketten als brievenbuspakket op een veilige en gemakkelijke manier kunt verzenden!

Maak gebruik van luchtkussen enveloppen

Wanneer je als bedrijf vooral lichte en kleine producten verkoopt, zou je eens kunnen kijken of je de producten als brievenbuspakket kunt verzenden. Hoogstwaarschijnlijk doet de postbezorger de kleine pakketjes door de brievenbus, dus kun je deze pakketten ook als brievenbus pakketen aanmelden.

Echter is het zo dat er niet altijd zorgvuldig wordt omgegaan met de brievenbuspakketjes en kunnen de pakketten natuurlijk altijd beschadigd raken. Om schade zoveel mogelijk te voorkomen en het product intact te houden tijdens de verzending, is het aan te raden om gebruik te maken van luchtkussen enveloppen. Deze luchtkussen enveloppen beschikken over een dikke rand met bubbelplastic, waardoor het pakket over een extra stootkussen beschikt tijdens de verzending. De kans op beschadiging van het product is veel kleiner, waardoor je het product – door middel van het gebruiken van luchtkussen enveloppen – op een veilige manier kunt laten bezorgen!

Frankeer de pakketten binnen je bedrijf!

Op het gebied van verzenden is er ook erg veel te optimaliseren. Je zou ervoor kunnen kiezen om alle kleine brievenbus pakketten zelf weg te brengen, maar is het veel verstandiger om een abonnement af te sluiten met een postbedrijf. Het postbedrijf haalt vervolgens iedere dag, aan het einde van de middag, de pakketten op en brengt hij deze dezelfde avond naar het postsorteercentrum. 

Zelf krijg je een frankeerapparaat overhandigd, wat je enorm veel tijd zult schelen en je gemakkelijk alle pakketten klaar kunt zetten voordat deze opgehaald worden. Na het ophalen van de pakketjes hoeven deze alleen nog maar gesorteerd te worden, waardoor de pakketten veel sneller bij de ontvanger terecht zullen komen!

Maak bij het verzenden van lichte pakketten dus zeker gebruik van luchtkussen enveloppen, zodat de pakketten niet zullen beschadigen en je de klant tevreden zult houden met onbeschadigde producten. Meld de pakketjes aan als brievenbuspakket en frankeer ze van te voren, waardoor de pakketten snel, veilig en gemakkelijk verzonden en bezorgd zullen worden!

Posts created 39

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven