Een astroloog kan je veel over jezelf vertellen

Een astroloog is iemand die aan de hand van de stand van de maan, de sterren en planeten iets over jou kan zeggen. Nu is dat misschien een beetje kort door de bocht, maar daar komt het wel op neer. Het is bij een consult bij een astroloog belangrijk om je van te voren wat voor te bereiden. Zo is het handig als jij je exacte geboortedatum en -tijd weet en de plaats waar je geboren bent. Aan de hand van die gegevens kan de astroloog berekenen hoe de zon, de maan, de sterren en de planeten stonden ten tijde van jouw geboorte. En aan de hand van die berekening kan jouw geboortehoroscoop gemaakt worden.

Een geboortehoroscoop door een echte astroloog

Dat is een goed uitgangspunt voor de rest van je leven. Door telkens de gegevens te baseren op die geboortehoroscoop komt er een duidelijke lijn naar voren. Een lijn die je vertelt hoe jij in het leven staat en wat jij belangrijk vindt. Bij een horoscoop moet je niet denken aan teksten als "je ontmoet een mysterieuze donkerharige man". Nee, het is algemener, maar wel toegespitst op jou en jouw leven.

De toekomst voorspellen aan de hand van een horoscoop

Veel mensen denken dat dat is wat er gebeurt. Maar jouw toekomst hangt samen met zo ontzettend veel verschillende factoren, daar kan een horoscoop nooit in voorzien. Een echte, goede horoscoop, van een echte astroloog kan je inzicht geven in jezelf. Als jij blokkeert in groepen mensen bijvoorbeeld terwijl je eigenlij graag zou speechen, komt dat naar voren uit zo'n horoscoop. En dan is het aan jou om daar iets mee te doen. Of niet. Je weet in ieder geval na ieder consult weer meer over jezelf en over de beweegredenen waarom jij de dingen doet zoals je ze doet.

Een online consult is een goede optie

Het is voor een astroloog misschien wel fijn om jou te ontmoeten, en andersom, maar voor het uitrekenen van jouw (geboorte) horoscoop is het niet écht nodig. Het is dus wel van belang dat jij de juiste gegevens verstrekt. Je kunt er ook voor kiezen om de geboortehoroscoop van je kindje te laten maken. Zo kom je er misschien wel achter dat jullie meer op elkaar lijken dan je had verwacht. Het kan je ook helpen om je kindje beter te begrijpen. Zeker bij kleine kindjes, die nog niet kunnen praten, is het wel eens lastig om ze te begrijpen. Een (geboorte) horoscoop kan dan helpen.

Berichten gemaakt 59

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven