Bureaustoel

Een bureaustoel is toch het best om op te werken

Het is natuurlijk heel verleidelijk om lekker buiten op een terrasje te gaan zitten werken. Of dat nu je eigen terras is of een terras bij een leuk café, dat maakt dan eigenlijk niet uit. Werken en lekker buiten zijn tegelijk lijkt de perfecte oplossing. Tot je op een gegeven moment niet meer weet hoe je moet zitten. En om nu je bureaustoel mee naar buiten te slepen, dan zie je jezelf ook niet direct doen. Toch zou dat wel dé oplossing zijn. Een bureaustoel zit nu eenmaal het fijnst wanneer je aan het werk bent. Je kunt de hoogte van deze stoel aanpassen aan de hoogte van de tuintafel en zo heel comfortabel aan het werk gaan.

Lekker aan het werk op het strand

Het klinkt echt ideaal. Werken op het strand is namelijk tegenwoordig mogelijk. Je hebt immers overal WiFi en als je dat niet hebt, heb je al voor weinig een onbeperkte databundel. Dus dat is alvast geen probleem. Maar is zo’n strandstoel nu echt om in te werken? Dat dacht ik dus niet. Ga maar eens aan het werk terwijl je languit in je strandstoel ligt. Laptop op je knieën en een parasol op een strategische plek zodat je ziet wat er op je scherm gebeurt. Niet echt handig natuurlijk. Dus kies er gewoon voor om ’s ochtends vroeg even op je bureaustoel achter je bureau te gaan zitten en het meest noodzakelijke werk te doen. Dan kun je daarna heerlijk ontspannen naar het strand. Dat vind je familie ook vast een beter idee!
Bureaustoel

Een studiegroepje in het park

Lekker met z’n allen op een grasveldje, onder een boom aan het werk voor je opleiding. Overleggen, plannen, laptops erbij. Maar dan zit je dus echt in een onmogelijke houding! Ik zou er dan voor kiezen om met z’n allen binnen te vergaderen en daarna lekker te gaan picknicken in dat park. Lekkere hapjes, drankje erbij. Even alle zorgen over het project aan de kant schuiven. Natuurlijk kun je het dan nog wel over je project hebben, maar doordat je niet écht aan het werk bent, kom je toch aan je ontspanning toe.

Een bureaustoel voor jou

Kan heel anders zijn dan de bureaustoel van je broer of zus of je beste vriend(in). Het gaat er bij bureaustoelen eigenlijk niet om hoe ze er uit zien, maar hoe jij erop zit. Laat je in de winkel of online goed informeren over de beste manier voor het instellen van je stoel. Zo heb je er het meeste plezier van.

Berichten gemaakt 60

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven