Website gericht op lokaal

Stel je hebt een winkel in Haarlem. Alles gaat goed, en al je klanten leren je vanzelf kennen. Misschien heb je nog geen website. Niet nodig misschien, denk je. Mensen maken de koopbeslissing toch in de winkel. Waarom zou je dan een website willen? Daar zijn een aantal redenen voor.

Vertrouwen

Voor nieuwe klanten helpt een website enorm. Zo kunnen ze makkelijk je gegevens vinden. Als ze dan bijvoorbeeld willen bellen dan kan dat gemakkelijk. Dit staat vaak sterker dan alleen een local business listing op Google. Het schept namelijk vertrouwen. Omdat zoveel bedrijven tegenwoordig een website hebben voelt het voor nieuwe klanten vreemd als er geen website is. Dit kan je waardevolle kansen kosten.

Informatie leveren

Als je loyale klanten hebt die regelmatig langskomen is dat natuurlijk ideaal. Maar als je nieuwe producten hebt is het handig om een website te hebben. Daar kan je dan updates plaatsen als je nieuwe producten binnen hebt gekregen.

Waar laat je je website maken?

Waar laat je je website maken? Dit kan je het beste in je stad laten doen. Dan ga je dus voor website laten maken Haarlem. Wat is het voordeel van een website maken haarlem gesitueerd? De keuze daarvoor is het beste vanwege de volgende redenen. De eerste reden is dat je vaak links uitwisselt met de website bouwer. Omdat de site van een lokale webbouwer in dezelfde stad zit wordt je op Google makkelijker gevonden als mensen naar je zoeken in die stad. Handig. Daarnaast helpt het dat je een keer langs kan komen. Dat is wel zo fijn, omdat je dan toch makkelijker weet of je op dezelfde golflengte zit als het gaat om je website. Bovendien zijn er vaak digitale schetsen die je makkelijker kan vergelijken als je naast elkaar zit dan via de email. Dit komt omdat deze vaak in aparte software geschreven zijn. Je kan ze dus vaak niet openen. Daarnaast navigeert de webbouwer veel gemakkelijker door zo een schets dan je dat zelf kan doen op instructie via een digitaal gesprek.

Waarvoor gebruik je de website

Er zijn bepaalde basisdingen die er sowieso opkomen. Zo heb je een startpagina, een pagina over je bedrijf en een nieuws afdeling. Maar met je website kan nog veel meer. Zo kan je een dynamische webapplicatie laten maken. Daarmee kan je allerlei nuttige functies laten inbouwen in je website. Zo kan je bijvoorbeeld een dynamisch digitaal agenda maken waarin mensen een afspraak kunnen inboeken. Handig, zeker nu.

Berichten gemaakt 59

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven