Het ultieme moment na een lange dag

Wat geeft voor jou het gevoel van thuiskomen en volledig kunnen ontspannen? Voor mij is het ultieme ontspanningsmoment om vanuit mijn werk onder de douche te springen en daarna lekker mijn joggingspak aan te trekken. De volgende stap is een grote kop thee onder een warm kleedje. Na een lange dag werken ben ik echt kapot. Ik werk in de zorg dus ik loop erg veel kilometers per dienst. Mijn voeten genieten dan ook van de slofjes en languit op de bank.

 

 

Oeps, nu heb ik geen joggingspak meer

En toen ging het fout met mijn joggingspak, mijn man had dus deurposten en deuren geschilderd in de kleur zwart. Je raad het al, ik knalde er volledig per ongeluk tegen aan. Resultaat was een gigantisch grote vlek op mijn joggingspak. Dus, die moest vervangen worden. Helaas heb je niet zoveel joggingspakken voor dames. Joggingspakken dames kun je wel vinden in de webshops, niet echt in de winkels. Soms vind je nog wel eens wat bij een goedkope kledingwinkel maar succes niet gegarandeerd. Joggingspakken dames vinden is dan wel een hele opgave. Zeker als je niet hou van printjes of Disneyfiguren op je kledij.

 

 

Daarom ben ik met deze man getrouwd

Mijn man baalde ten eerste instantie natuurlijk flink dat hij de hele deur weer opnieuw moest doen aangezien ik de deur behoorlijk beschadigd had. Toch was hij zo lief om zonder mijn medeweten een nieuw joggingspak dames te bestellen voor mij. Hij weet dat ik van lekker basic houd dus hij bestelde (uiteraard, een hele leuke grap) een zwart joggingspak voor mij. De stof is fleece dus dat wordt waarschijnlijk iedere avond een gevecht met mijzelf om hem weer uit te trekken. Daarnaast bestelde hij nog hele schattige zwarte slofjes met witte hartjes erop, om de outfit af te maken. Mijn man was wel zo aardig om aan te geven waar hij het pak had besteld want hier wil ik er nog wel 2 van hebben! Zeker wanneer we op de camping staan, zo ongeveer 4 maanden in het jaar, is het heerlijk wanneer het in de ochtend nog een beetje koud is. Of gewoon lekker thuis na het werk of in de weekenden. Ik ben echt een huismus wat dat betreft, je kunt mij eigenlijk niet gelukkiger maken. En mijn man was ook erg blij dat ik aan had geboden om de deur opnieuw te schuren, in mijn oude joggingspak uiteraard. Geen woorden maar daden dus nu ga ik de deur weer opnieuw schuren. Wish me luck!

Berichten gemaakt 60

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven