laminaat

Kies een prachtige vloer voor je huis uit!

Laatst was ik bij vrienden van ons. Ze hadden een nieuwe vloer gelegd en het zag er supermooi uit. De reden dat we daar langs kwamen was ook omdat ze hun hele huis hadden verbouwd en opgeknapt. Ze hebben echt heel mooi werk geleverd maar ik was het meest onder de indruk van de vloer. Waarschijnlijk komt dit omdat ik zelf ook graag een nieuwe vloer in huis wil hebben. Dat is denk ik net zoiets als met lesauto’s. Op het moment dat je zelf rijlessen hebt, zie je ze ineens overal rijden terwijl ze je daarvoor nooit echt was opgevallen.

Type vloer

Als je een nieuwe vloer wilt, zal je eerst moeten bedenken wat voor soort vloer het moet gaan worden. Er is op dit moment enorm veel keuze. Ga je bijvoorbeeld voor vloerbedekking, laminaat, pvc of een parketvloer. Het heeft ook een beetje te maken met het budget dat je op dat moment hebt. Vloerbedekking zal misschien wel het goedkoopste zijn maar is dat ook wat je echt wilt. Een parketvloer zal waarschijnlijk het duurst zijn omdat het gemaakt is van echt en massief hout. Het gaat het langst mee van allemaal als je het een beetje goed kan onderhouden.

Eigen keuze

Natuurlijk moet je kiezen wat je zelf het mooist vindt en wat je kan betalen uiteraard. Zelf ga ik kiezen voor een laminaat vloer. Dat is omdat mijn smaak in de loop van de tijd nog al eens kan veranderen. Ik vind het soms fijn om dingen in mijn huis anders neer te zetten. Af en toe koop ik nieuwe meubels. Een keer in de zo veel tijd wil ik weer een nieuwe (andere) vloer in mijn huis kunnen leggen. In mijn ogen kan ik dan het beste voor laminaat kiezen.
Daar zijn een aantal redenen voor. In de eerste plaats kan ik laminaat zelf leggen. Ik heb er dus geen kosten aan. Het enige dat het mij kost is tijd. Daarnaast vind ik het fijn dat het ten op zichte van vloerbedekking veel gemakkelijker schoon te houden is. Zeker als je dus huisdieren of kinderen hebt ( niet in die volgorde), is het dus te overwegen om laminaat te leggen. Als laatste vind ik het prettig dat er tegenwoordig enorm veel keuze is qua patroon. Je kunt het letterlijk zo gek niet bedenken of het bestaat. Maar zoals de titel al zegt, je moet zelf kiezen wat er bij je past.

Berichten gemaakt 60

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven