Een haartransplantatie in het buitenland

Uit onderzoek is gebleken dat een groot gedeelte van de mensen wel iets aan zich zouden willen laten veranderen. In de meeste gevallen komen mensen dan al gauw terecht bij het wegwerken van hun inhammen, kale plekken of dunner wordend haar. Gelukkig is dit ook gelijk één van de meest toegankelijke opties als het gaat om plastische chirurgie. In Nederland schieten de haarklinieken dan ook als paddestoelen uit de grond. Één ding hebben ze allemaal gemeen, haarklinieken in Nederland zijn onwijs duur. Om geld te besparen en om voor dezelfde kwaliteit haartransplantatie te gaan, kiezen mensen vaak voor een haartransplantatie in Turkije. Het land staat bekend om zijn kwaliteit en ook daar staat net zoals in Nederland, hygiëne hoog in het vaandel. Ben jij van plan om een haartransplantatie te nemen, maar twijfel je nog of je dit in Nederland of in Turkije wilt laten doen? Lees dan mijn blog en ik hoop je te overtuigen voor een haartransplantatie in Turkije!

Meer haar voor je geld

Haarklinieken in Istanbul zoals Dr. Cinik zijn al jaren gespecialiseerd in allerlei soorten haartransplantaties. Er zijn door de jaren heen een groot aantal technieken ontwikkeld zoals de FUE methode, de DHI methode of bijvoorbeeld een transplantatietechniek met saffier. De wereld staat wat dat betreft niet stil en de technieken worden steeds secuurder en gemakkelijker om toe te passen. In Turkije betaal je niet alleen minder voor een haartransplantatie, ze kunnen ook nog eens meer haren transplanteren. In Nederland ben je al gauw 3 tot 5 behandelingen verder om resultaat te zien. Door de vakkundigheid en vooruitlopende technieken in Turkije, kunnen zij in 1 tot 2 behandelingen veel meer haren transplanteren. Dit doen ze dan ook nog eens tegen een stuk lagere prijs dan in Nederland. Je hebt met recht meer haar voor je geld!

Service en zekerheid

Voor veel mensen is de reis naar het buitenland voor een dergelijke ingreep vaak spannend. Gelukkig hebben veel Turkse haarklinieken tegenwoordig een Nederlands sprekende gastheer of gastvrouw. Hij of zij helpen je graag door het hele proces heen en zijn er ook tijdens de gehele procedure. Voor alle vragen, maar ook nazorg kun je bij jouw gastheer of gastvrouw terecht. Het stukje zekerheid dat je van hen ontvangt zal er voor zorgen dat je met het volste vertrouwen naar het buitenland kan reizen. Eenmaal een haartransplantatie uitgevoerd, dan ga je meestal na 6 tot 12 maanden merken dat jouw haardos weer mooi vol is!

Posts created 39

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven