Vrachtwagens zijn er in alle soorten en maten

Zonder vrachtwagens geen bevoorrading van winkels en geen onderhoud aan wegen. De wereld kan niet zonder vrachtwagens! Maar waar haal je, als je een andere vrachtwagen nodig hebt, zo'n gevaarte vandaan? Je kunt online beginnen met je zoektocht. Je vindt hier zowel nieuwe als gebruikte exemplaren in alle prijsklassen. Het is maar net wat voor vrachtwagen je nodig hebt. Gaat het alleen om de trekker of wil je er een bak- of zeilwagen of autooplegger achter? Alles kan, het is een kwestie van bepalen wat je wilt. Natuurlijk is ook je budget een belangrijke factor, daar zul je voor je begint met zoeken een besluit over moeten nemen.

Vrachtwagens zijn een flinke investering

Als je een transportbedrijf hebt, dan weet je het: zonder vrachtwagens staat alles stil en wordt er geen geld verdiend. Maar dat wil nog niet zeggen dat je ontzettend veel geld moet reserveren om een spiksplinternieuwe vrachtwagen aan te schaffen. Je kunt misschien prima toe met een gebruikt exemplaar. Ook deze zijn niet perse goedkoop, maar je betaalt voor een occasion al snel een stuk minder. De kwaliteit van deze vrachtwagens is prima en de onderhoudsgegevens zijn bijgevoegd. Je weet dus precies wat je koopt.

Een gebruikte vrachtwagen koop je niet blind

Je zult op z'n minst een proefrit willen maken, een rondje om de vrachtwagen willen lopen en de bijbehorende papieren in willen zien. En dus zul je gericht op zoek moeten gaan. Je hebt als ondernemer natuurlijk geen dagen of weken de tijd om alle opties die online staan te bekijken. En daarom is het zo handig dat je door te filteren al snel uitkomt bij de vrachtwagens die passen binnen jouw plaatje. Of het nu gaat om een bepaald merk of type, een bepaald (maximum) bedrag of een bepaald aantal gereden kilometers, dat zijn allemaal opties waarop je kunt filteren. Je kunt zelfs vrachtwagens uit Duitsland en andere landen online bekijken. Misschien staat daar wel net de vrachtwagen tussen die jij nodig hebt.

Maak de vrachtwagen passend bij jouw wagenpark

Bij veel transportbedrijven hebben alle vrachtwagens dezelfde kleuren en dezelfde belettering. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt en een nieuwe of gebruikte vrachtwagen hebt aangeschaft, wordt het tijd om deze te laten keuren én om 'm te laten passen bij de rest van je wagenpark. Deze kosten zul je wel moeten meenemen in je budget. Het spuiten en beletteren van een vrachtwagen is geen goedkoop iets, maar het zorgt er wel voor dat je bedrijf herkenbaar is en blijft.

Berichten gemaakt 60

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven