Het is nooit te laat om goede voornemens op te stellen

Je kent het wel, dat lijstje goede voornemens dat je begin januari enthousiast hebt gemaakt ligt allang weer in de papierbak. Het blijkt opnieuw dat de doelen die je voor jezelf had gesteld toch niet helemaal realistisch waren. Je bent hier niet de enige in, de meeste goede voornemens worden in januari nog van de baan geveegd. Toch is het goed om jezelf een aantal doelen te stellen, of je dit nu in januari doet of midden in de zomer maakt niet uit. Maak deze keer eens een lijstje met voornemens die je wél kunt volhouden omdat ze een stuk realistischer zijn. Maak per doel een plan om deze te bereiken zodat je structuur en houvast hebt. Wat heb je nodig, hoeveel tijd kost het, wat zijn de mogelijke uitkomsten, ga zo maar door. Hoe gedetailleerder je plan, hoe meer je in staat zal zijn om het doel te bereiken. In dit blog lees je meer over drie goede voornemens die je op je lijstje kunt uitwerken.

 

Fit en gezond

Hoewel we afgelopen twee jaar meer met onze gezondheid bezig zijn geweest dan ooit tevoren, staat voeding en beweging bij vrijwel iedereen tussen de goede voornemens. Tijd dus om weer gebruik te maken van dat vergeten abonnement op de sportschool en te werken aan een fit lichaam. Trommel je vrienden op voor een workout of schakel hulp in van een personal trainer. Spreekt het sporten in teamverband je wel erg aan, dan kun je eens onderzoeken of een teamsport als volleybal of voetbal iets voor je is. Volg een proefles bij verschillende sportcentra en maak een overwogen keuze. Niet alleen een actieve levensstijl is belangrijk, ook is het echt tijd om te stoppen met roken. Niet alleen ongezond, maar ook echt niet meer van deze tijd. Ook alcohol kun je wat vaker laten staan.

 

Pak huidproblemen aan

Een stralende huid zorgt ervoor dat je je comfortabeler en zelfverzekerder in je vel gaat zitten. Je huid hoeft echt niet volledig vrij van oneffenheden te zijn, een echte huid heeft namelijk gewoon textuur. Maak je dus niet druk als jouw huid er niet zo glad en egaal uitziet als in de commercials van verzorgingsproducten, jouw huid hoort bij jou en is hartstikke normaal. Een puistje hier en daar, wat rimpels, pigmentvlekjes en roodheid hoort er allemaal bij en dat is niets om je voor te schamen. Omarm jouw oneffenheden met de juiste verzorging. Bij Zo Skin Health vindt je de juiste producten om jouw huid te verzorgen. Hiermee ga je bijvoorbeeld acne, roodheid, rimpels en een droge of juist vette huid te lijf.

 

Iets nieuws leren

Je bent nooit te oud om te leren, daarom kun je op jouw lijstje een aantal dingen zetten die je graag wilt leren. Of dat nu binnen een maand, jaar of aantal jaar is maakt niet uit. Zoek bijvoorbeeld een nieuwe creatieve hobby of start een opleiding of cursus. Wat dacht je van het leren van een nieuwe taal of het bijspijkeren van je Engels? Extra leuk wanneer jij straks die vreemde taal zo uit je mouw schudt op vakantie. Ook wanneer je je verder wilt specialiseren binnen je vakgebied is een training of cursus de uitgelezen kans. Online vind je een groot aanbod, er zit dus zeker iets voor je tussen.

Berichten gemaakt 60

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven