3 Fashion-items waarvan je nooit genoeg kunt hebben!

Zeg eens eerlijk: als jij kritisch naar je eigen garderobe kijkt, ben je daar dan tevreden mee? Zie jij mooie items in je kledingkast hangen, items die je met trots draagt? Waarin jij je zelfverzekerd en mooi voelt? Of zie je veel items die je eigenlijk niet meer wilt dragen, en draag je je daarom maar elke week precies dezelfde outfits? Misschien is het dan eens tijd om een grote opruimactie van je kledingkast te houden! Stel orde op zaken en koop een aantal nieuwe items, waarmee je je hele garderobe naar een hoger niveau tilt. En wat moet je dan kopen? In deze blog bespreken we 3 fashion-items waar je nooit genoeg van kunt hebben!

Goed ondergoed

Goed ondergoed? Deze had je misschien niet als eerste in dit rijtje verwacht. Maar we kunnen wel stellen dat goed ondergoed de basic van elke goede outfit is. Dit draag je letterlijk op je huid en alle andere lagen gaan hierover heen. Hoewel niet iedereen je ondergoed te zien krijgt, is het wel een essential dat van grote invloed kan zijn. Want als jij ondergoed draagt dat je niet mooi vindt, of dat niet lekker/mooi zit, dan voel jij je niet op je meest zelfverzekerdst of sterkst. En dit kan je houding bepalen. Dus gun jezelf mooi, aantrekkelijk of stijlvol ondergoed en geniet van het gevoel dat dit je kan geven! Dus heren ga op zoek naar mooie boxers, bjorn borg boxers bijvoorbeeld, en dames pak uit met mooie strings of bh’s. Gun het jezelf!

Goede schoenen

De meeste mensen hebben een aantal paar schoenen waarmee ze afwisselend variëren. En schoenen kunnen heel erg de toon van je outfit bepalen. Draag je bijvoorbeeld een nette pantalon, of misschien zelfs een pak? Met een paar sneakers eronder maak je je outfit meteen toch weer casual. En zo voorkom je dat je overdressed bent. Anders om maakt een net paar schoenen een spijkerbroek en trui toch weer netter. Schoenen vormen daarmee een soort fundament van elke outfit. Ga daarom voor een goede schoenencollectie, waarmee je voor veel variatie in je outfits kunt zorgen!

Goede broek

Een goede broek is een enorme toevoeging voor iedere outfit. En wat bedoelen we met een goede broek? Met name een broek die goed past! En dat komt best nauw, broeken zijn snel te lang of te kort, te wijd of toch strak. Ieder lichaam is anders en bij een broek is het snel te zien als deze toch niet helemaal past. Wij raden daarom aan om op zoek te gaan naar een broekenmerk dat jou goed staat, en om meteen een aantal broeken van dit merk aan te schaffen. Zo weet je dat je voortaan de show steelt met een broek die jou als gegoten zit!

Berichten gemaakt 57

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven